Nooit meer oeps-momenten met Upsa!, het broekje voor onder je je jurk of rok.

| 26 maart 2012


Persbericht

 

Maart 2012

Nooit meer oeps-momenten met Upsa!, het broekje voor onder je je jurk of rok. 

Ken je dat: je zit op een mooie zomerdag op de fiets en je jurkje waait omhoog? Of je laat wat vallen, bukt om het op te rapen en vergeet dat je een kort rokje aan hebt? Voor dat soort momenten lanceert Upsa! dit voorjaar het korte broekje voor onder je rok of jurk.

Door het dragen van de Upsa! hoef je je niet druk te maken als je fietst en je rok gaat omhoog. Want: dan zie je Upsa! De hotpant ziet er leuk uit en zit heerlijk. En als je een minirok of kort broekje draagt dan komen er heel burlesque twee geruite kantjes onderuit.

De collectie bestaat uit hotpants met geruite kantjes (zwart met zwart/wit en melange grijs met rood/wit geruit kantje) en uit effen hotpants. Upsa! is gemaakt van hoogwaardig organisch katoen met als doel dat het lekker zit, er goed uitziet en kwaliteit behoudt. Het ontwerp is bedacht in Nederland en geproduceerd in Europa.

www.upsa.nl

facebook.com/upsa.fashion
info@upsa.nl

Tags: , , , ,

Category: Fashion, Lifestyle, Persbericht

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This